Babymassage

Een baby is een uniek persoontje dat ons volwassenen nodig heeft om te groeien en te bloeien. Als ouder doen we er alles aan zodat ons klein wonder zich goed voelt. Een babymassage is een zachte manier van aanraken om je baby geborgenheid en ontspanning te geven. Hij wordt zich meer bewust van zijn lijfje maar ook van jou, als ouder, als oma/opa, tante/nonkel, peter/meter, zus/broer, …

Jouw stem, jouw handen en geur worden meer vertrouwd waardoor hij zich veilig voelt en zich volledig kan laten gaan in het genieten. Door je baby aan te spreken tijdens de massage stimuleer je zijn taalontwikkeling. Hem hierbij aankijken en je stem vertragen of naar hem lachen of gekke bekken trekken werkt heel aanstekelijk. Zo wordt deze massage een boeiend en heerlijk spel van “samen-zijn”.

Als mama van 3,  ambassadeur van de “Hey Baby” kalender en mijn jarenlange ervaring als onthaalouder kan ik mij helemaal inleven in de baby – ouder wereld en deel ik heel graag mijn expertise.

Ik help jou en je baby met alle stappen van de massage zodat je dit bij je thuis nog kan verderzetten. Je krijgt een flesje neutrale olie mee als aandenken.

Heeft je baby tijdens de massage nood aan een voeding, dan maken we ook hier tijd voor.

Ik reserveer voor jullie 60 min en pas me aan het ritme van de baby aan.

Kostprijs: € 60