Rosenkwartsmassage

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de onvoorwaardelijke liefde. Hij bevordert eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. Het geeft je de kracht om jezelf graag te leren zien, zonder voorwaarden. Het helpt om de ander te accepteren en lief te hebben om wie en wat ze zijn. Rozenkwarts is rustgevend, opent je hartchakra en opent je ogen voor je eigen schoonheid en die van de wereld. Het helpt om sommige angsten te controleren en te aanvaarden. De steen troost bij verdriet en het geeft kracht als je je niet zo goed voelt.

Voor de massage gebruik ik verschillende, verwarmde rozenkwartsstenen om je benen, armen, rug, hoofd en gezicht te masseren.

Tijdens de massage doe ik een steenlegging met witte jade. Deze brengt je rust, verdrijft negatieve gedachten en negatieve energie, werkt probleemoplossend en stimuleert spiritualiteit. Het geeft je hoop en vertrouwen om los te laten.

Deze massage is erg effectief voor mensen met fibromyalgie.

Kostprijs: € 70

Deze massage is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Reserveren: info@katri.be of 0498/284453