Coaching

In de gesprekstherapie gaan we op zoek naar antwoorden op jouw (levens)vragen. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van de Groenhovemethode (16 kleuren-gevoelstherapie). Kleuren leren ons heel veel over onszelf en door ze te analyseren kan je inzichten krijgen in jezelf. Deze methode is zowel geschikt voor volwassen als kinderen.

Groenhovemethode

“We leven in een wereld vol kleuren. Bewust of onbewust maken we keuzes in de kleuren die we dragen, waar we de muren van ons huis mee schilderen of de wagen waarmee we rijden. We hebben een voorkeur voor andere kleuren als we opgewekt zijn of als we ons een beetje “down” voelen. Kleuren zeggen heel veel over onszelf en als je dat kan analyseren dan krijg je inzicht in jezelf of in anderen en kan je het beter begrijpen en eventueel bijsturen.”

Uit het boek “De Groenhove Methode”

In een sessie helpen de kleuren je antwoorden te geven op de voor jou meest prangende vragen. Het helpt je vooruit. Het geeft je de kans om actie te ondernemen in datgene wat je vast houdt. Of het geeft je vertrouwen in datgene wat je al eerder wist maar waar je nog bevestiging voor zocht.

Een kleurensessie is een groeiproces voor jezelf.

Heb je interesse maak een afspraak 0498/28 44 53

Prijs: 50€/sessie